preskoči na sadržaj

Srednja škola Buzet

Login

  

 

Kalendar
« Lipanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Meteorološka postaja

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 6. 2016.

Ukupno: 80186

 

Slobodna radna mjesta - natječaj
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Ovogodišnji dobitnici Pohvalnica Grada Buzeta
Autor: Irina Kosanović, 4. 11. 2015.

05.09.2015.

 

Karlo Jakac i Denis Zornada

Anamarija Guzijan - 1.g


Ovogodišnji dobitnici Pohvalnica Grada Buzeta

 

Na svečanoj sjednici povodom Dana Grada održanoj 5. rujna 2015. Pohvalnice Grada Buzeta uručene su prošlogodišnjim maturantima Karlu Jakcu i Denisu Zornadi te osmašici Anamariji Guzijan, sada učenici 1. razreda gimnazije u SŠ Buzet.

            Karlo Jakac sve je četiri godine srednjoškolskog obrazovanja završio s odličnom uspjehom i uzornog je vladanja. Bio je aktivan član Volonterske skupine Škole, a zapažene rezultate postigao je igrajući u Rukometnom klubu Buzet. Dvije godine zaredom osvojio je titulu najboljeg igrača Memorijalnog rukometnog turnira „Bojan Piutti“, a proglašen je i najboljim mladim sportašem Grada Buzeta za 2013. godinu. Svoju kvalitetu potvrdio je tijekom zadnjih dviju sezona ulaskom u prvu ekipu Premijer lige koja se natječe u najelitnijem razredu hrvatskog rukometa.Vrhunac njegove dosadašnje karijere svakako je poziv u kadetsku rukometnu reprezentaciju te mjesto na popisu rezervi za Europsko prvenstvo u Danskoj koje je zaslužio postignutim rezultatima i to kao jedini igrač iz Istre. Osim rukometa, aktivno se bavi i motociklizmom te je uključen u Enduro-Motocross klub Buzet. Komunikativan je i poduzetan, savjesno izvršava sve postavljene zadatke i brine o kvaliteti svog rada.

Denis Zornada  tri je godine srednjoškolskog obrazovanja završio s odličnim uspjehom i uzornog je vladanja. Aktivno se uključivao u rad Volonterske skupine, a  posebno zanimanje gaji za informatičko područje u kojem postiže zapažene rezultate. Sudjelovao je u realizaciji brojnih školskih projekata izrađujući prezentacije i animacije (projekt „Svijet gotike“, prezentacija na svečanosti podjele svjedodžaba maturantima prošle školske godine), grafički je uredio prošlogodišnji broj školskog lista „Zalet“. Izuzetno uspješan bio je na  Županijskom natjecanju iz informatike 2015. u kategoriji Osnove informatike osvojivši 1. mjesto, a na Državnom natjecanju zauzeo je visoko 4. mjesto. Slobodno vrijeme posvećuje znanosti: istražuje i prati najnovija dostignuća u području informatike, fizike i biologije, a bavi se i izradom aplikacija. .Informatika je i njegova budućnost – upisao je studij informatike, zanimaju ga sva informatička područja kako bi iskoristio stečena znanja te programiranjem ljudima.olakšao i poboljšao život. Aktivan je, poduzetan i kreativan.

Anamarija Guzijan  učenica je kakvu bi svaki učitelj poželio. Tako savjesna, marljiva, redovita i vrlo  kreativna učenica oduševljava svojim pristupom radu,  ozbiljnošću i zrelošću. Od polaska u školu postizala je izvrsne rezultate u nastavi, ali i u brojnim izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima u koje je bila uključena. Bavila se plesom, pohađala je satove crtanja, baleta i plivanja, tečaj slovenskog jezika, uključivala se u brojne radionice (literarne, scenske, kreativne…), a posebice je uspješna bila u debati. Članica je debatnog kluba i njene su govorničke sposobnosti prepoznate na svakom od mnogobrojnih turnira na kojima je sudjelovala. Uspješna je i na brojnim natjecanjima, ali treba istaknuti  osvojeno treće  mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture 2013. g. (gdje je oduševila ocjenjivače prezentacijom svog praktičnog rada). Prošle je godine osvojila drugo mjesto na županijskom natjecanju iz hrvatskoga jezika, a ove je godine bila treća. Ipak, Anamarija je  svoj najveći uspjeh ove godine  postigla u poznavanju engleskoga jezika: prva je na županijskom natjecanju i osvojila je osmo mjesto na državnom natjecanju. Značajna Anamarijina osobina  jest ljubav prema knjizi. Učenica je izuzetno načitana i time se izdvaja od svojih vršnjaka.  Na Anamariju se svatko može osloniti. Ona želi raditi, voli svaki oblik kreativnosti, izvrstan je suradnik i odličan prijatelj. 

Čestitamo našim marljivim i poduzetnim učenicima te im želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju.

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju