preskoči na sadržaj

Srednja škola Buzet

Login
Godišnji foto natječaj "Matematika svuda oko nas"

Fotografijom do nagrade!
Natječaj je otvoren do 01.3.2018.

Podijeli s nama što je zabilježila tvoja kamera, poveži to s nekim dijelom gradiva iz matematike (uvjeti: ime i prezime; mjesto fotografiranja; objašnjenje s kojim dijelom gradiva iz matematike povezuješ svoju fotografiju). Fotografije slati na
ssbuzet-foto2017@net.hr
Sve fotografije objavljivati će se na web stranici i facebook stranici škole, a isto tako će biti izložene i na danima otvorenih vrata škole.

Za sve informacije javiti se prof. Salkanović ili prof Kosanović!

  

 

Kalendar
« Ožujak 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Meteorološka postaja

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 6. 2016.

Ukupno: 71256

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
SŠ Buzet – partner u projektu „Život pun mogućnosti“
Autor: Irina Kosanović, 24. 2. 2016.

Srednja škola Buzet uključila se početkom 2016.g. kao partnerska ustanova u projekt „Život pun mogućnosti“, kojeg je nositelj Centar za inkluziju i podršku u zajednici sa partnerima


Srednja škola Buzet – partner u projektu „Život pun mogućnosti“

 

Srednja škola Buzet uključila se početkom 2016.g. kao partnerska ustanova u projekt „Život pun mogućnosti“, kojeg je nositelj Centar za inkluziju i podršku u zajednici sa partnerima. Ova aktivnost provedena je u suradnji sa gđom Sanjom Pernić, suradnicom na navedenom projektu.

Cilj projekta je povećati kompetencije za tržište rada i zapošljivost osoba s intelektualnim teškoćama razvojem dnevnih radnih aktivnosti te jačanjem aktivnog sudjelovanja u zajednici. Dio projektnih aktivnosti odnosi se na poticanje većeg uključivanja osoba s intelektualnim teškoćama u život zajednice i to razvojem programa volontiranja.

Nositelji projekta pozivaju i ostale organizacije da uključe osobe s intelektualnim teškoćama kao volontere o čemu mogu kontaktirati gđu Sanju Pernić, na sljedeće kontakte:

095 252 5553

sanja@centar-podrske.hr

 

Naša škola otvorila je vrata volonteru Emilu Matkoviću, koji će svakog tjedna po dva sata volontirati na odgovarajućim poslovima, i tako kroz tri mjeseca.

Projekt je započeo potpisivanjem ugovora, a u Školi se već osjeća radost zbog novog člana kolektiva, našeg dragog Emila. Naime, Emil u školu donosi svoju jednostavnost, dobronamjernost i otvorenost za učenje, a učenici i djelatnici škole daruju njega novim praktičnim iskustvima te odnosom uvažavanja i podrške.

Vjerujemo da će iskustvo sudjelovanja u projektu „Život pun mogućnosti“ biti dragocjeno svim uključenim sudionicima: Emilu, učenicima, djelatnicima Škole i suradnicima.

 

                                                     Koordinator projekta u Srednjoj školi Buzet:

                                                                                                                 Dubravka Ujčić Lukšić

 

 

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju